Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο

Όροι Χρήσης

Όροι Χρήσης της Ιστοσελίδας μας

TRI.SYN. C. («TRI.SYN.C» ή «εμείς») παρέχει το περιεχόμενό της (όπως κείμενο, δεδομένα, πληροφορίες, γραφικά ή φωτογραφίες) στο Triaena (ο «ιστότοπος») υπό τους ακόλουθους όρους και προϋποθέσεις («Οι όροι»). Διαβάστε προσεκτικά αυτούς τους όρους, πριν χρησιμοποιήσετε αυτόν τον ιστότοπο. Η πρόσβαση και η χρήση αυτού του ιστότοπου υποδηλώνει, ότι έχετε διαβάσει και συμφωνείτε με αυτούς τους όρους. Εάν δεν αποδέχεστε αυτούς τους όρους, δεν έχετε εξουσιοδότηση να χρησιμοποιήσετε αυτόν τον ιστότοπο.

Αυτοί οι Όροι ενημερώθηκαν για τελευταία φορά στις 12 Ιουλίου 2023 και ενδέχεται να αλλάζουν περιοδικά, γι' αυτό παρακαλείσθε να ελέγχετε τους όρους χρήσης της ιστοσελίδας μας από καιρό σε καιρό. Για επεξήγηση των πρακτικών και των πολιτικών της TRI.SYN.C., που σχετίζονται με τη συλλογή, τη χρήση και την αποθήκευση των πληροφοριών των χρηστών μας, διαβάστε την πολιτική απορρήτου μας.

Πνευματική ιδιοκτησία 

Το περιεχόμενο και η λειτουργικότητα στον ιστότοπο, συμπεριλαμβανομένων κειμένων, γραφικών, λογότυπων, εικονιδίων και εικόνων, ενδέχεται να προστατεύονται από πνευματικά δικαιώματα, να ανήκουν στην ιδιοκτησία και να υπόκεινται σε πνευματική ιδιοκτησία ή άλλα δικαιώματα (τα δικαιώματα ανήκουν στην TRI.SYN. C. ή σε άλλα τρίτα μέρη). Οποιαδήποτε μη εξουσιοδοτημένη χρήση οποιουδήποτε υλικού στον Ιστότοπο ενδέχεται να παραβιάζει τα πνευματικά δικαιώματα, τα εμπορικά σήματα και άλλους νόμους ή την ισχύουσα πνευματική ιδιοκτησία ή άλλα δικαιώματα. Οι χρήστες ενθαρρύνονται να εκτυπώνουν ή να διανέμουν περιεχόμενο (π.χ. μέσω συνδέσμου σε ένα κοινωνικό δίκτυο) υπό την προϋπόθεση ότι (α) η χρήση του περιεχομένου είναι προσωπική και μη εμπορική, (β) διατηρούνται όλα τα πνευματικά δικαιώματα, τα εμπορικά σήματα και παρόμοιες σημειώσεις και (γ ) το περιεχόμενο δεν χρησιμοποιείται ούτε υπονοεί ότι η TRI.SYN. C. παρέχει μια μαρτυρία ή έγκριση ενός οργανισμού, των προϊόντων ή των υπηρεσιών του.

Χρήση του περιεχομένου του ιστότοπου 

Είστε υπεύθυνοι για την απόκτηση και τη συντήρηση όλου του εξοπλισμού και των υπηρεσιών, που απαιτούνται για την πρόσβαση και τη χρήση του ιστότοπου. Το υλικό στον ιστότοπο δεν επιτρέπεται να τροποποιηθεί, να αναπαραχθεί, να προβληθεί δημόσια, να εκτελεστεί, να διανεμηθεί ή να χρησιμοποιηθεί για οποιουσδήποτε δημόσιους ή εμπορικούς σκοπούς χωρίς ρητή γραπτή άδεια από τον κατάλληλο πάροχο περιεχομένου ή υλικού (συμπεριλαμβανομένων συνδέσμων τρίτων). Η TRI.SYN. C. δεν φέρει κανένα κίνδυνο ή ευθύνη σε περίπτωση που ένας χρήστης δεν λάβει τέτοια ρητή γραπτή άδεια, όπως υποδεικνύεται από την TRI.SYN.C. Για να ζητήσετε τέτοια γραπτή άδεια, χρησιμοποιήστε τη λειτουργία «Επικοινωνήστε μαζί μας».

Συμφωνείτε να μην χρησιμοποιήσετε καμία μέθοδο εξόρυξης δεδομένων, ρομπότ ή παρόμοιες μεθόδους συλλογής ή εξαγωγής δεδομένων σε σχέση με τον ιστότοπο. Συμφωνείτε επίσης να μην επιχειρήσετε να αποκτήσετε μη εξουσιοδοτημένη πρόσβαση σε οποιοδήποτε τμήμα του ιστότοπου ή σε άλλους λογαριασμούς, συστήματα υπολογιστών ή δίκτυα που είναι συνδεδεμένα με τον ιστότοπο, είτε μέσω πειρατείας, εξόρυξης κωδικού πρόσβασης ή οποιουδήποτε άλλου μέσου.

Αποποίηση ευθυνών – Περιορισμός Ευθύνης

Λόγω της φύσης των διαδικασιών ηλεκτρονικής επικοινωνίας, η TRI.SYN. C. δεν εγγυάται, ότι ο ιστότοπος θα είναι αδιάλειπτος, χωρίς καθυστέρηση, χωρίς σφάλματα, χωρίς παραλείψεις ή χωρίς ιούς. Ως εκ τούτου, οι πληροφορίες παρέχονται «ως έχουν» χωρίς εγγυήσεις οποιουδήποτε είδους, ρητές ή σιωπηρές, συμπεριλαμβανομένης της ακρίβειας, της επικαιρότητας και της πληρότητας. Η TRI.SYN. C δεν παρέχει καμία εγγύηση ως προς τα αποτελέσματα που μπορεί να προκύψουν από τη χρήση του ιστότοπου ή ως προς την ακρίβεια ή την αξιοπιστία οποιασδήποτε πληροφορίας που λαμβάνεται μέσω του ιστότοπου.

Σε καμία περίπτωση η TRI.SYN. C. , ή οποιοσδήποτε από τους αντίστοιχους εταίρους, εντολείς, αντιπροσώπους ή υπαλλήλους τους, είναι υπεύθυνος για οποιαδήποτε άμεση, έμμεση, τυχαία, ειδική, παραδειγματική, τιμωρητική, αποθετική ή άλλη ζημιά (συμπεριλαμβανομένης, ενδεικτικά, ευθύνης για απώλεια χρήσης, δεδομένων ή κέρδη), χωρίς να λαμβάνεται υπόψη η μορφή οποιασδήποτε ενέργειας, συμπεριλαμβανομένης, ενδεικτικά, σύμβασης, αμέλειας ή άλλων αδικοπραξιών, που προκύπτουν από ή σε σχέση με τον ιστότοπο, οποιουδήποτε περιεχομένου ή στο οποίο έχει πρόσβαση η χρήση του ιστότοπου ή οποιουδήποτε αντιγραφή, προβολή ή άλλη χρήση.

Ιστότοποι τρίτων

Οι σύνδεσμοι τρίτων ενδέχεται να παρέχονται ως διευκόλυνση στους χρήστες του ιστότοπου. Η TRI.SYN. C. δεν υποχρεούται να ελέγχει τέτοιους ιστότοπους τρίτων, δεν ελέγχει και δεν είναι υπεύθυνη για οποιονδήποτε από αυτούς τους ιστότοπους ή το περιεχόμενό τους, οι οποίοι διέπονται από τους όρους χρήσης και τις πολιτικές απορρήτου, εάν υπάρχουν, του ισχύοντος τρίτου μέρους παρόχων περιεχομένου. Η TRI.SYN. C. προστατεύει σθεναρά τη φήμη της και διατηρεί το δικαίωμα να ζητήσει την αφαίρεση οποιουδήποτε συνδέσμου από τον ιστότοπό μας. Οι παρόντες όροι διέπονται από τις σχετικές διατάξεις του ελληνικού δικαίου, χωρίς αναφορά στις αρχές της σύγκρουσης νόμων αυτών.