Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο

Ποιοί Είμαστε

Η TRI.SYN.C. με μια ματιά. 

Η TRI.SYN.C. δημιουργήθηκε στα τέλη του 2018, με στόχο να παρέχει υπηρεσίες Διαχείρισης Καινοτομίας και Βιωσιμότητας σε οργανισμούς και επιχειρήσεις στην Ελλάδα, την Ευρωπαϊκή Ένωση και το εξωτερικό. Κατά συνέπεια, η δραστηριότητά μας εκτείνεται στους ακόλουθους τομείς.

  •  Διαχείριση Καινοτομίας, τόσο για επιχειρήσεις όσο και για οργανισμούς που προωθούν την καινοτομία (όπως θερμοκοιτίδες, επιταχυντές, ερευνητικά κέντρα, τοπικές και περιφερειακές αρχές κ.λπ.).
  • Διαχείριση Βιωσιμότητας για την κυβέρνηση, τη βιομηχανία και τον ακαδημαϊκό κόσμο. 
  • Διεθνής Συνεργατική Έρευνα Αιχμής.
  • Συμβουλευτική υποστήριξη επιχειρήσεων σε θέματα αναδιάρθρωσης και εκσυγχρονισμού. 

Η TRI.SYN.C. έχει την έδρα της στην Αθήνα και σήμερα έχει υποκαταστήματα στα Ιωάννινα (ΒΔ ηπειρωτική Ελλάδα) και στην Κέα (Κυκλάδες, Αιγαίο Πέλαγος). 

To Όραμα μας

Το όραμά μας για το μέλλον είναι ένας κόσμος, όπου επιχειρήσεις και επαγγελματίες, ερευνητές και υπεύθυνοι χάραξης πολιτικής θα συνεργάζονται, θα ανταλλάσσουν ιδέες και θα εξερευνούν νέους τρόπους για την επίτευξη ισορροπημένης και υπεύθυνης ανάπτυξης, που θα βασίζεται στην καινοτομία και τη βιωσιμότητα.

Η Αποστολή μας

Η εταιρεία μας έχει ως στόχο να συμβάλει στην υιοθέτηση νέων επιχειρηματικών μοντέλων, από εταιρείες και ιδιώτες στην Ελλάδα και το εξωτερικό, τα οποία θα βασίζονται στην απόκτηση και αξιοποίηση νέων γνώσεων και θα συμβάλλουν στην ανάπτυξη της υπεύθυνης επιχειρηματικότητας.